Naast creatieve ondersteuning voor kinderen en jongeren bieden we ook een losse workshop aan.  Deze workshop noemen we Memorie middag en is bedoeld voor iedereen die een herinnering aan een dierbaar persoon  tastbaar wil maken.  We gebruiken hiervoor herinneringen die voor jou waardevol zijn.  Je hoeft echt geen kunstenaar te zijn om dit te gaan doen. Vertrouw maar op jezelf.

Denk aan het maken van een verlieskistje,  of kastje waarin je dierbare voorwerpen kunt bewaren, of het maken van een schilderij.  Op die manier kun je een herinnering  levend houden.

Regelmatig houden we een Memorie middag, voor kinderen maar ook voor groepen volwassenen. Je kunt je hiervoor individueel opgeven of als groep.  (Denk bijv. aan een vriendengroepje, collega's, broers en zussen of met je gezin)   Bij volwassenen gaat de middag  door vanaf 4 personen met een maximum van 8. Heb je zelf al een groepje van 4-8 personen en kun je nooit op een zaterdag? Neem vooral contact met ons op dan kijken we naar een andere mogelijkheid. 

De eerstvolgende  Memorie middag in 2023 is op:

 7 oktober 

 

 

  

Ken je dit: "Al deze spulletjes van mijn moeder lagen in een doos op zolder. Ik wilde ze absoluut niet wegdoen, maar wist ook niet zo goed wat ik er mee moest doen."

Denk dan eens aan het maken van een herinneringskastje. Als dit kastje klaar is hebben alle spulletjes de plek die ze verdienen.

 

 

 

Kijk maar eens wat  de kleinkinderen van opa Joop hebben gemaakt n.a.v. zijn overlijden. Opa had een volière. Dus het moesten wel vogeltjes worden. Nu hebben ze allemaal een zelf gemaakt aandenken aan hem. Tijdens het schilderen hebben we mooie verhalen over opa gehoord.

  

 

 

 

Of wat vind je van een herinneringskistje voor aan de muur:

Jij neemt wat mooie spulletjes mee, we zetten je herinneringen om in kleur en maken er samen iets moois van.  Verras jezelf!

Vind je het leuker om een schilderij te maken? Dat kan natuurlijk ook.

 

 

Er is heel veel mogelijk, neem contact met ons op dan denken wij met je mee. Prijzen zijn €35,- pp inclusief materiaal, koffie, thee , fris en iets lekkers. Voor een kinderworkshop vragen we €25,- pp.  Bij het maken van een herinneringskastje kun je zelf een kastje meenemen. Wil je een kastje van ons, of andere specifieke materialen bijv. een heel groot schilderdoek dan vragen we hiervoor een meerprijs.